SCAUT-projektet fortsætter som et Living Lab og en virksomhed, der skal bringe teknologien til et internationalt marked.

Vi ønsker at fejre rejsen gennem de sidste 3 år. Derfor holder vi en officiel reception, hvor vi giver et oprids over resultaterne og skåler for et vellykket samarbejde om at udvikle fremtidens digitale sundhed.

Vi håber meget at se dig. Fortæl os derfor gerne om du kommer. Senest 27. maj.

Hvornår

Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 14.30-17.00

Program

14.30-15.00 Ankomst

15.00-15.30 Fem ultra korte oplæg om SCAUT

  1. Velkommen. Vi byder velkommen og fortæller om den 3-årige SCAUT rejse.
  2. Platformen. Præsentation af SCAUT platformen og virksomheden, der skal bringe teknologien på et internationalt marked (v. Jonas Moll, CEO i Rehfeld Medical og adjunkt på Datalogisk Institut)
  3. Living Lab. Hør vores bud på, hvordan man skal organisere udviklingen af fremtidens digitale teknoliger (v. Tariq, adjunkt på Datalogisk Institut og Head of Research i Rehfeld Medical)
  4. Prediction of cardiac arrest.  Få en idé om, hvordan man bruger machine learning til at forudse farlige hjerterytmer, der kan lede til hjertestop (v. Christian Igel, professor i machine learning på Datalogisk Institut og CEO i SCIENCE AI Centre)
  5. AI på hjerterytmen. Se og hør hvordan data fra hjertet kan være både smukt og brugbart til hurtigt at finde farlige hjerterytmer (v. Mikkel Hartmann, Machine Learning Engineer i Rehfeld Medical)

15.30-17.00 Reception: Tre formidlingsområder. Og skål!
Under receptionen vil der være tre formidlingsområder, hvor du kan høre mere om:

  • SCAUT platformen og Rehfeld Medical
  • SCAUT Living Lab, der nu tæller over 200 patienter på Rigshospitalets Hjertecenter
  • AI og big data til at forudse farlige hjerterytmer

Hvor

Mærsk Tårnet, 15. sal
Blegdamsvej 3B
2200 København N

 
22538586_sla.jpg

Mærsk Tårnet