Hvad laver projektet?

Målet med projektet er, at udvikle en smartphone app til hjertetransplanterede patienter på Rigshospitalet. Med app'en vil du som patient kunne forberede dit næste møde i ambulatoriet og kommunikere med klinikken. 

Sigtet er, at dette fører til forbedret behandling og forbedret livskvalitet blandt patienter.

Projektet har været i medierne, se her

 
Scaut ipad

Sådan arbejder vi

På Pacemaker og ICD-ambulatoriet er vi bioanalytikere, sygeplejersker og læger. Fra Købehavns Universitet er vi it-forskere, fra Rehfeld Medical er vi softwareudviklere mens ingeniører og forretningsudviklere deltager fra Medtronic. For at sikre det bedste resultat, involverer vi patienter og pårørende aktivt i design og afprøvning af tidlige versioner af app'en.

Vores mål er at skabe en app, der gavner patienter ligeså meget som det støtter klinikerne. Ved at arbejde med prototyper tidligt i designprocessen kan vi løbende afprøve forskellige scenarier, inden vi beslutter os endeligt.

 

Du kan hjælpe os. Fortæl om dine behov og idéer til løsninger

SCAUT-projektet er delt op i en række studier. I det første studie fokuseres på, at opnå en solid forståelse af hvordan patienter og klinikere kan samarbejde om at opdage og håndtere forværring af patientens tilstand. Vi vil i første omgang interviewe patienter med en Medtronic ICD eller Reveal i eget hjem samt observere klinikere på Hjertecentret. I det andet studie afprøver vi tidlige versioner af app'en som bliver koblet til Pacemaker og ICD-ambulatoriet.

Hvis du har en Medtronic ICD eller Reveal, og gerne vil deltage, så skriv dine kontaktoplysninger her eller e-mail os på contact@scaut.dk.

scaut patient home

 

Har du lyst til at være med?