SCAUT projektet fortsætter

Det er sommer og vi har tre gode nyheder.

1. SCAUT vandt Danish Design Awards 2018 for visonært concept. Prisen blev overrakt af Sophie Løhde, minister for offentlig innovation. Tak til alle for at være med til at få det til at ske. Læs mere her.

DDA 1.jpg


2. SCAUT har fået ny støtte fra Markedsmodningsfonden.

Det betyder, at projektet fortsætter som I kender det. Midlerne er også givet til at integrere til Sundhedsplatformen. Det vil gøre det daglige arbejde for klinikerne lettere, og at SCAUT kan lanceres internationalt til gavn for patienter og klinikere på hospitaler i udlandet. Læs mere her. 

3. Vi fejrede SCAUT i Mærsktårnet.

Slutteligt vil vi gerne sige "tak for sidst" til dem af jer og pårørende, der var med til at fejre SCAUT d. 7. juni i Mærsk Tårnet. Vi håber, at det gav et større indblik i arbejdet med forsking og udvikling af platformen.

FB6A1725.jpg


Fortsat tak til alle jer, der gennem feedback og idéer, er med til at forbedre og tilpasse SCAUT platformen.

Fortsat god sommer

Mange hilsner fra
SCAUT teamet