Hvad er formålet med SCAUT?

Målet med SCAUT er, at udvikle en smartphone app til patienter med en ICD eller Reveal. Med app'en vil du som patient kunne reagere hurtigt og nemt på symptomer og modtage mere personaliserede svar fra klinikken.

Vi ønsker at gøre det lettere at samarbejde med klinikere over afstand og dermed undgå forværring af patienters tilstand. Sigtet er, at dette fører til forbedret behandling og livskvalitet blandt patienter.

SCAUT har bl.a. været i medierne, se her

 

Sådan arbejder vi

På Pacemaker og ICD-ambulatoriet er vi bioanalytikere, sygeplejersker og læger. Fra Købehavns Universitet er vi it-forskere, fra Rehfeld er vi softwareudviklere, mens ingeniører og forretningsudviklere deltager fra Medtronic. For at sikre det bedste resultat, involverer vi patienter og pårørende aktivt i design og afprøvning af tidlige versioner af app'en.

Vores mål er, at skabe en app der gavner patienter ligeså meget som det støtter klinikerne. Ved at arbejde med prototyper tidligt i designprocessen kan vi løbende afprøve forskellige scenarier, inden vi beslutter os endeligt.

 

Hvorfor spørger app'en om tilladelser 

For at fungere fuldt ud, har app'en brug for en række tilladelser fra dig som bruger. F.eks. har vi brug for adgang til dit kamera for at kunne tage et profilbillede. Vi beskriver her, hvilke tilladelser app'en har brug for og hvorfor.

Record audio
For at vi kan benytte mikrofonen i din telefon til at optage dine uddybninger til klinikerne.

Modify or delete contents of your SD card
 

Tilladelse til c
Årsag

Tilladelse til d
Årsag

Tilladelse til e
Årsag
 


 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål

Skriv dit spørgsmål til os på e-mailen contact@scaut.dk