Kære deltager i SCAUT

Vi søger 20 deltagere til at bære et aktivitetsarmbånd i en periode på min. to måneder. Armbåndet kan måle søvn, skridt og puls.

Formålet er at undersøge sammenhæng mellem aktivitet og hjertesygdom.

Bemærk, at det opsamlede data ikke er en direkte del af dit behandlingsforløb på Hjertecenteret på Rigshospitalet. Data bruges i et understudie på SCAUT.

Modellen: Et sort Fitbit Alta HR  .    Image source: www.fitbit.com

Modellen: Et sort Fitbit Alta HR.

Image source: www.fitbit.com

 
 

Hvad kræver det at deltage?

Du vil modtage et Fitbit Alta HR armbånd og hjælp til at komme igang. Fitbit armbåndet skal du så vidt muligt bære hele døgnet i min. 2 måneder. Det kræver opladning typisk to gange om ugen.

Armbåndet vil sende aktivitetsdata herunder skridt, puls og søvn til en separat app i din smartphone. Desuden opbevares data på en sikker og godkendt server til analyse blandt forskere på SCAUT projektet.

Vi vil kontakte dig løbende og tale om dine oplevelser med at bære armbåndet. Herunder hvad du får ud af at se målingerne i forhold til eventuelle symptomer og aflæsninger med hjemmemonitoreringsboksen.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente at få ny indsigt i din sundhed, og samtidigt hjælpe os til at undersøge sammenhængen mellem fysisk aktivitet, puls, søvnrytme og hjertesygdomme.

Hvor længe varer det?

Undersøgelsen kører i perioden oktober 2017 til juli 2018. Studiet er ikke forbundet med kliniske risici. Din deltagelse er frivillig, og du kan til enhver tid trække dig ud af studiet, uden at dette får konsekvenser for din videre behandling. 

Hvad kan et FitBit armbånd?

Armbåndet måler bl.a din puls, kortlægger din søvnrytme, tæller dine skridt, estimerer hvor mange kalorier du forbrænder og kan også vise klokken. Desuden kan man indtaste hvor meget vand man drikker, hvilken mad man spiser mm.

Spørgsmål kan rettes til:

Tariq Andersen, ph.d.
Adjunkt på Datalogisk Institut
Københavns Universitet
tlf. 26149169

SCAUT support
e-mail: contact@scaut.dk
Tlf: 93 56 52 54

Er du interesseret?

Hvis du synes det lyder interessant må du meget gerne tilmelde dig på vores mailingliste herunder. Så kontakter vi dig omkring mulighed for at deltage.